Перейти до вмісту
    Перейдіть вперед, щоб отримати доступ до запропонованих результатів
    Останні новини щодо COVID-19
    Щоб знайти варіанти скасування бронювань і повернення коштів, виберіть бронювання на сторінці «Подорожі». Наше Положення про скасування з поважної причини застосовується лише до певних бронювань. Ми оновлюємо інформацію 1-го та 15-го числа кожного місяця.

    Що таке функція «Соціальні зв’язки»?

    Соціальні зв’язки показують, як ви пов’язані з іншими користувачами (безпосередньо або через спільних друзів), залежно від ваших налаштувань конфіденційності на Facebook. А ваші друзі з Facebook, які є й користувачами Airbnb, також бачитимуть ваші дії на Airbnb, зокрема ваше ім’я користувача, фотографію профілю на Facebook та останні місця, які ви відвідали.

    Щоб підключити соціальні зв’язки:

    1. Перейдіть до Профілю на airbnb.com.
    2. Виберіть Довіра та підтвердження.
    3. Поруч із Facebook натисніть Підключити.

    Щоб вимкнути соціальні зв’язки:

    1. Перейдіть до розділу Конфіденційність на airbnb.com.
    2. Зніміть прапорець поруч із пунктом «Ділитися моєю активністю з друзями з Facebook, які також є на Airbnb».
    3. Натисніть Зберегти соціальні зв’язки.

    Якщо ви вимкнете соціальні зв’язки, ваш акаунт Airbnb буде все ще підключено до Facebook, але ваші друзі з Facebook не зможуть бачити ваші дії на Airbnb. Вашу публічну діяльність на Airbnb, наприклад створені вами списки бажань або відгуки, й надалі бачитимуть інші користувачі Airbnb.

    Якщо ви ввімкнули соціальні зв’язки, але не бачите жодних зв’язків, можливо, ваші друзі з Facebook ще не є активними користувачами Airbnb. Запросіть їх, щоб отримати бонуси на подорожі.

    Пов’язані статті
    Ви отримали необхідну допомогу?